Enkla och avslappnande spel

Även om seriösa spel så som COD, Battlefield och Forza kan vara extremt roliga att spela så kan det ibland vara skönt att koppla av. Att spela spel som inte kräver extremt snabba reflexer eller djupt strategitänk. man spelar på mobilen

Facebook-spel

Även om många “Hardcore gamers” ser ner på Facebook-spelen så går det inte att neka hur extremt roliga och beroendeframkallande de kan vara. Det kanske mest kända spelet är Farmville. Ett spel som i sin tur har fått många syskon och kloner. Sanningen är att även fast spelet nu snart är sex år gammalt så finns det fortfarande miljontals människor som spelar det varje månad. Även inom e-sporten är det få spel som kan skryta med den livslängden.

Mobilspel

Vi fortsätter på temat mobilspel och måste då självklart nämna två nordiska bidrag, Svenska Candy Crush Saga och Finska Angry Birds. Dessa har båda blivit en stor del av allas medvetande och är perfekta tidsfördriv när man vill ha något lite enklare. Visst, Candy Crush Saga kräver lite strategitänk men är säkerligen fortfarande betydligt lättare än många andra spel du spelar.

This entry was posted in Games.